Sluiten

11 tips om contributie sneller betaald te krijgen

Tips

Publicatiedatum 12 november 2017

Het draait bij sport vooral om gezelligheid en plezier, maar er zijn altijd financiële en administratieve zaken die ook gewoon soepel moeten verlopen. Zoals bijvoorbeeld het innen en aan de kant van de leden betalen van de contributie. Gelukkig verloopt dat meestal zonder problemen, maar er zijn altijd leden die het, bewust of onbewust, niet zo nauw nemen met het ‘betaalmoraal’.

Het is dus belangrijk om de contributie-inning voor je leden zo makkelijk mogelijk te maken. Kies daarom een betaalwijze die het beste bij jou en jouw vereniging past. Of het nu een factuur is met nota, een acceptgiro, automatische incasso, pinnen of betalen met iDEAL: iedere betaalwijze kent zijn voor- en nadelen. Aan de penningmeester de schone taak om alles zo goed mogelijk te regelen.

Factua legt in onderstaand whitepaper uit hoe je het betaalgedrag van je leden eenvoudig kunt sturen. Via 11 tips word je op weg geholpen. Heb jij nog een gouden tip die in dit lijstje ontbreekt? Deel ‘m dan met ons en jouw mede penningmeester via een reactie!

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.