Alles over sport logo
Logo Alles Over Sport

De redactie

De redactie van Allesoversport.nl is onderdeel van Kenniscentrum Sport & Bewegen. De redactie werkt vanuit een contentformule en bewaakt zo de kwaliteit van de content.

Onze auteurs

Onze auteurs zijn zowel de specialisten van Kenniscentrum Sport & Bewegen, als deskundige freelancers en véle andere experts en ervaringsdeskundigen uit ons vakgebied. Van wetenschappers tot beweegcoaches, en van beleidsmakers tot trainers.

Onze partners

Allesoversport.nl biedt graag een podium voor kennis van álle experts en organisaties op het gebied van sport en bewegen. Daarom werken we samen met talloze organisaties in ons vakgebied.

Denk aan onderzoeksinstellingen zoals het Mulier Instituut en het RIVM. Sportorganisaties zoals NOC*NSF, NL Actief en de sportbonden. Onderwijsinstellingen zoals de Rijksuniversiteit Groningen en de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. En nog veel meer organisaties zoals VeiligheidNL, verschillende gemeenten en organisaties uit het sociaal domein.

Vanuit onze content verwijzen we veelvuldig naar de websites, kennis en producten van onze partners.

SAMENWERKEN

Ook kennis vanuit jouw organisatie delen op?
Kijk hoe je met ons kunt samenwerken.

Betrouwbaarheid

De redactie en de specialisten van Kenniscentrum Sport & Bewegen bewaken de kwaliteit van de content op Allesoversport.nl. Daarvoor werken we vanuit de volgende principes:

  • We vinden het belangrijk dat content bijdraagt aan de kwaliteit van sport en bewegen in Nederland.
  • Artikelen moeten altijd nieuwe perspectieven, actuele en betrouwbare kennis en duiding bevatten.
  • Alle content bevat heldere bronvermelding volgens de Vancouver stijl.
  • Het is altijd duidelijk welke auteur of organisatie afzender is van onze content, zodat lezers de auteur kunnen benaderen voor vragen.
  • Als er sprake is van een meer persoonlijke mening van de auteur dan staat het artikel onder blog vermeld.
  • Allesoversport.nl kent geen winstoogmerk en wordt gefinancierd uit publieke middelen. We plaatsen daarom geen advertenties en branded content.

Heb je naar aanleiding van deze informatie een vraag? Neem dan gerust contact op met ons via redactie@allesoversport.nl.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan voor de maandelijkse kennis-update van Allesoversport.nl en mis nooit meer iets over sport en bewegen.