Alles over sport logo

Kennis delen op Allesoversport.nl

Heb je interessante kennis of praktijkvoorbeelden die je via Allesoversport wilt delen en die van toegevoegde waarde zijn voor ons platform? Neem dan contact op met redactie@allesoversport.nl. Onze specialisten en redacteuren bekijken samen of de content passend is en hoe de kennis het beste tot zijn recht komt.

Auteur worden voor Allesoversport.nl

Ben je expert op een bepaald vakgebied binnen de wereld van sport en bewegen? Wil jij jouw kennis delen en zoek je een goed platform? Eenmalig of structureel? Neem dan contact op met redactie@allesoversport.nl. Onze specialisten en redacteuren bekijken samen of en hoe jouw kennis het beste tot zijn recht komt, vanuit welke invalshoek en in welke contentvorm.

We werken met een vaste groep van deskundige freelancers en hebben op dit moment geen nieuwe freelancers nodig. Ook werken we op het thema topsport nooit samen met externe auteurs en freelancers. Topsport Topics bestaat uit een vast team van gespecialiseerde redacteuren.

Adverteren of branded content delen

Allesoversport.nl kent geen winstoogmerk en wordt gefinancierd uit publieke middelen. We plaatsen daarom geen advertenties en branded content.

Content overnemen op jouw eigen website

Wij vinden het geweldig als je onze kennis en content wilt delen via het platform of kanalen van jouw organisatie. Wij publiceren zelf ook regelmatig in vakbladen en op online platforms van partners. Daarbij werken we met de volgende principes:

  • Het delen van onze content gaat altijd in overleg met onze redactie en de auteur.
  • Alle verwijzingen en publicaties worden voorzien van bronvermelding (Bron: Allesoversport.nl).
  • Eén-op-één overnemen van content op online platforms en websites mag alléén met een korte samenvatting mét bronvermelding, plus een link naar het volledige artikel op Allesoversport. Letterlijk overnemen van volledige artikelen is niet toegestaan, omdat dit ten koste gaat van de vindbaarheid door zoekmachines.