Alles over sport logo

Online tweedaagse voor Europese sportuitwisseling: 3 en 4 juni

Ben jij actief in de breedtesport en wil je je Europese netwerk vergroten? Meld je dan vóór 12 mei aan voor een van de plekken voor Nederlandse organisaties voor het Sports Online Networking Event van Erasmus+ en noteer 3 en 4 juni vast in de agenda!

Tijdens het Sports Online Networking Event kunnen Europese organisaties in de jeugd- en sportsector elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten, bijvoorbeeld om een mobiliteitsproject in de sector sport en bewegen op te zetten. Via zo’n project kun je op kennisstage bij een Europese sportorganisatie waar je wat van wilt leren (of vice versa). In dit artikel lees je meer over mobiliteitsprojecten. En natuurlijk kunnen de contacten ook van waarde zijn in een andere subsidielijn, zoals samenwerkingsprojecten met meerdere landen in het kader van Erasmus+Sport of Jeugd.

Via deze link lees je wat er op het programma staat tijdens de online tweedaagse. In totaal kunnen zo’n 200 organisaties uit de jeugd- en sportsector uit de Europese Unie deelnemen. Het Nationaal Agentschap Erasmus+ heeft een paar plekken beschikbaar voor Nederlandse organisaties, dus meld je snel aan! Dit kan tot 12 mei. De registratie loopt via SALTO-YOUTH. De selectie vindt plaats op 19 mei.


Sport en Europa
nieuwsbericht