Peter-Jan Mol

Auteur

Peter-Jan is binnen Team Sportaanbieders expert op het gebied van de maatschappelijke en economische waarde van sportevenementen en integriteit (o.a. doping, matchfixing).

Daarnaast houdt hij zich bezig met de volgende thema’s: bewegen en cognitie bij jeugd, sedentair gedrag en dynamisch werken. Practice what you preach is een spreuk die op zijn lijf is geschreven.

Hij houdt enorm van sporten en bewegen en is er ook niet vies van om anderen hierin te stimuleren. Zo is hij initiatiefnemer van het ‘oranje fietsenplan’ bij het Kenniscentrum Sport, promoot hij gezonde mobiliteit en is hij de motor achter het dynamisch ingerichte kantoor in Ede, met o.a. zit-sta bureau’s, stavergadertafels en fietsbureaustoelen.

In zijn vrije tijd is hij een zeer gemotiveerde triathleet, verzorgt hij de pr voor triathlonvereniging Cerberus, organiseert hij de leukste hardloopwedstrijd van Nederland (Molenhoeks Makkie) en probeert hij allerlei andere, vooral sportieve, activiteiten van de grond te krijgen of te ondersteunen.

Peter-Jan Mol
Kenniscentrum Sport
Peter-Jan Mol's bijdragen