Alles over sport logo

Juul van Rijn

Juul is programmamanager a.i. van Doortrappen, veiliger fietsen tot je 100ste. In opdracht van het ministerie van IenW en samen met provincies, gemeenten, maatschappelijke organisaties en allerlei lokale partners zorgt zij ervoor dat meer ouderen worden bereikt. Doel is hen bewust te maken van veiliger fietsen en aan te zetten tot gedragsverandering.

Juul heeft aan diverse programma’s en projecten bij Kenniscentrum Sport gewerkt, als Sport en Cultuur, Sport en Bewegen in de Buurt en -enkele jaren geleden- campagnes als 30minutenbewegen en Heel Nederland fietst. Onder haar bedrijfsnaam Juul! is zij beschikbaar als programmamanager, ervaren communicatieadviseur, auteur, woordvoerder en dagvoorzitter. Werkervaring bij landelijke Kenniscentra voor sport en kunst, bij een belangenvereniging voor ambtenaren sport (VSG) en in de levensmiddelen en cosmeticabranche.

“Mijn communicatie- en organisatiekracht zet ik graag in om mensen in beweging te brengen, om hen te verbinden en verder te helpen. Ik houd er van om de boodschap helder te formuleren en te streven naar bereikbare resultaten. Verder ben ik liefhebber van taal en van creatieve oplossingen.”

Juul van Rijn

Artikelen van Juul van Rijn


40
Allesoversport.nl