Word een auteur

Ben je een expert op een bepaald gebied binnen de wereld van sport en bewegen? Wil jij jouw kennis delen en zoek je een goed platform? Eenmalig of structureel? Dan kun je mogelijk auteur worden bij Allesoversport.nl.

Allesoversport.nl bedient een brede groep professionals én publiek, met interesse in sport en bewegen. Variërend van wetenschappers, tot vrijwilligers bij de sportvereniging. En van beleidsadviseurs bij gemeenten, tot sporters met een chronische aandoening. We zijn altijd op zoek naar experts die toegankelijk kunnen schrijven en met hun artikelen de vragen van onze lezers kunnen beantwoorden.

Wat vragen we van jou als auteur:
– Je schrijft artikelen, gericht op het delen van kennis. We plaatsen geen promotionele content.
– De kennis die wij delen is onderbouwd (vanuit wetenschap, praktijk of beide). We zijn transparant in de bronnen die we gebruiken voor hetgeen we beweren.
– Je hebt aantoonbaar expertise/ervaring op een bepaald terrein.
– Je schrijft unieke content. Dat betekent dat artikelen speciaal voor Allesoversport.nl worden geschreven en in principe niet in vergelijkbare vorm op een andere sites mogen worden geplaatst.
– Jouw bijdragen beantwoorden vragen van lezers, bevatten tips en praktijkvoorbeelden. Verder kun je denken aan verschillende genres zoals een artikel, blog, interview, enz. We hanteren een richtlijn van 800 à 1.000 woorden.
– Kwaliteit gaat boven alles. Vooraf spar je altijd even met de hoofdredacteur over wat je wilt schrijven, wat de aanleiding is om het te schrijven en voor wie het artikel bedoeld is.

Wat bieden we jou als auteur:
– Een lezerspubliek van 25.000 per week, dat nog iedere dag groeit.
– In jouw profiel vermelden we altijd jouw expertise, en eventueel de organisatie waar je voor werkt, zodat lezers met je in contact kunnen komen.
– We verspreiden jouw artikelen bij het juiste lezerspubliek via onze gepersonaliseerde nieuwsbrieven én via Twitter, Facebook, LinkedIn.

Je kunt je als auteur aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen (* is verplicht).

NB: de hoofdredactie maakt uiteindelijk de definitieve afweging of een artikel wel of niet geplaatst wordt.