Alles over sport logo

VeiligheidNL

VeiligheidNL zet zich in om het aantal ongevallen in Nederland te verlagen. We monitoren alle ongevallen in Nederland en ontwikkelen effectieve programma’s om veilig gedrag te stimuleren – daar waar dat nodig is.
Als u de expertise van VeiligheidNL in huis haalt, kunt u rekenen op tastbaar resultaat. Minder ongelukken, minder leed, minder verzuim en medische kosten. Dat bereikt u met onze praktische en effectieve veiligheidsprogramma’s. Programma’s die mensen op een positieve manier stimuleren om veilige gewoontes te ontwikkelen, voor elke doelgroep op maat. Zo wordt veilig gedrag vanzelfsprekend. En de cijfers zijn duidelijk: dat werkt.Kennis met impact
Wie samenwerkt met VeiligheidNL, kiest voor een aantal unieke pluspunten:

  • eigen landelijke ongevalsregistratie, continu aangevuld door een representatief aantal ziekenhuizen (het Letsel Informatie Systeem)
  • doorlopend onderzoek van ongevallen en hoe ze ontstaan
  • diepgaande kennis van wat mensen motiveert om hun gedrag te veranderen
  • experts die weten hoe u ongevallen kunt voorkomen
  • aantoonbaar succes in het ontwikkelen en implementeren van effectieve programma’s
  • sterk nationaal en internationaal netwerk van partners

Samen ongevallen voorkomen
Om onze impact te vergroten, bundelen we onze krachten met bedrijven, overheid, politie, scholen, zorgverleners, brancheverenigingen en experts. Samen werken we aan veiligheid en brengen we het aantal ongevallen in Nederland omlaag. Dat doen we op subsidiebasis voor overheidsinstanties en fondsen, maar we werken ook in opdracht van bedrijven of soms een hele branche.

VeiligheidNL
VeiligheidNL