Roosmarijn van der Tas

Auteur
Volg auteur:

Mijn naam is Roosmarijn van der Tas-Sint, gelukkig getrouwd en trotse moeder van een dochter en een zoon. Samen wonen wij in Castricum. Ik hou erg van de natuur en ben gek op vlinders.

Verbondenheid met alles wat leeft, is heel belangrijk voor mij. Oppervlakkigheid komt in mijn woordenboek niet voor, ik hou van diepgang en persoonlijke ontwikkeling.
Ik ben de trotse bezitter van een groot doorzettingsvermogen en heb veel geduld met kinderen. Ervaringsdeskundige op het gebied van (hoog)gevoeligheid en faalangst.
Pedagogiek, psychologie en filosofie hebben mijn interesse. Ik ben sociaal van aard en vind menselijke interactie een levensbehoefte. Daar waar ik kan, wil ik een ander graag helpen. Vandaar ook mijn keuze voor een beroep in de zorg sector.

Ik wilde als jong meisje al kinderpsychologe worden en ben in 2010 afgestudeerd als kindercoach. Dit mooie vak beoefen ik sinds oktober 2011 als zelfstandig ondernemer.

Ik ben 11 jaar in het speciaal onderwijs en daarna 7 jaar in het reguliere basisonderwijs werkzaam geweest en heb hier veel ervaren, geleerd, gezien, gehoord en vooral genoten met, en van de kinderen.

Werken met kinderen is mijn passie, en dat doe ik met veel plezier, geduld, respect en liefde. 
 

Roosmarijn van der Tas's bijdragen