Sluiten

Win een Personal Training traject bij Fitmasters!

Artikel

Publicatiedatum 17 augustus 2017

Welkom op Alles over Sport en leuk dat je meedoet met de winactie in samenwerking met Fitmasters en NL Actief! Ben jij er klaar voor om jouw persoonlijke doelen op het gebied van sport en bewegen te bereiken? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en wie weet ben jij een van de twee winnaars van Personal Training sessies (t.w.v. € 196.50).

Vergeet ook niet onze Facebook pagina te ‘liken’ om kans te maken.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door:

fitmasters_logo NL_Actief_logo logo_allesoversport

Over Fitmasters

Verleg je grenzen met Fitmasters en voel je beter. Een betere concentratie, een fitter gevoel, lekkerder in je vel zitten. Het is dichterbij dan je denkt. Want met je persoonlijke Fitmaster ga je voor de complete aanpak. Sport en bewegen zijn daarbij het uitgangspunt, maar we nemen ook coaching, voeding en herstel heel serieus. Want al deze elementen samen maken dat je naar nieuwe hoogte kunt stijgen. Daar sta je niet alleen voor. Je eigen Fitmaster-coach is daarbij je steun en toeverlaat. Een inspirerend persoon, die je persoonlijke uitdagingen, conditie en blokkades kent en daar op inspeelt. Je motiveert de volgende stap te zetten en uiteindelijk het succes met je viert. En weer een volgend doel stelt…..

Over NL Actief

NL Actief is de brancheorganisatie van erkende sport- en beweegcentra met bijna 1.000 aangesloten locaties. Leden kunnen onder andere terecht bij NL Actief voor professionele ondersteuning en het opdoen van specialistische kennis. Om aan te kunnen sluiten bij NL Actief, moeten zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, die getoetst worden door een onafhankelijk keuringsinstrument. NL Actief leden bieden consumenten zo de mogelijkheid om onbezorgd te genieten van hun sport.

Actievoorwaarden

* Deze actie loopt t/m 6 september 2017. Daarna worden de winnaars bekend gemaakt.
* Deelnemers maken alleen kans wanneer een volledig formulier is ingezonden.
* De twee winnaars krijgen ieder 3 uur aan personal training uitgereikt. In overleg met Fitmasters, vul je deze uren zelf in.
* De winnaars krijgen automatisch bericht via e-mail. Daarna neemt Fitmasters contact op voor het maken van een eerste afspraak.
* De personal training sessies wordt verzorgd door een van de coaches van Fitmasters, hierin is geen eigen keuze te maken.
* De locaties waar de personal training sessies worden gegeven, zijn gebonden aan de locaties die aangesloten zijn bij Fitmasters. Kijk voor een overzicht van de locaties op: http://www.fitmasters.eu/locaties/ Reiskosten worden niet vergoed.
* Uitbreiding van het personal training traject zijn voor eigen kosten.
* Door het achterlaten van gegevens gaan deelnemers akkoord met de actievoorwaarden, cookieverklaring en de privacyverklaring.
* Deze actie is een samenwerking van Alles over Sport, Kenniscentrum Sport, Fitmasters en NL Actief.
* Deelnemers van deze winactie dienen 18 jaar of ouder te zijn.
* Deelnemers maken meer kans wanneer zij ook de Facebook pagina van Alles over Sport ‘liken’.
* Actievoorwaarden kunnen te allen tijde wijzigen; wij raden je daarom aan om deze voorwaarden regelmatig te raadplegen.

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.