Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

WIN! Een boksclinic met oud-wereldkampioene Esther Schouten

Artikel

Esther Schouten: Tweemalig Europees kampioene / vijfmalig wereldkampioene / finalist bij Expeditie Poolcirkel / deelneemster aan Expeditie Robinson / ambassadeur van Only Friends, dat zich richt op sport voor gehandicapte kinderen. En binnenkort jouw bokscoach?

Boksen stond vast nog niet op je lijstje met goede voornemens dit jaar. Zonde! Het is een fantastische work-out en vooral ook heel erg leuk om te doen. Daarom geven we als onderdeel van onze #FITchallenge17 een boksclinic weg voor tien mensen (dus tien winnaars!) met niemand minder dan oud-wereldkampioene Esther Schouten. Je hoeft enkel onder aan de pagina op ‘Doe mee’ te klikken en je mailadres achter te laten..

Esther Schouten

Esther’s carrière toont duidelijk haar doorzettingsvermogen. In 2004 werd zij voor de derde keer wereldkampioene, maar in 2006 verloor ze tot grote verbazing het gevecht om de wereldtitel. Een verklaring volgde snel: in 2007 werd er lymfeklierkanker bij haar vastgesteld. Ze overwon de ziekte, en haar vastberadenheid nam alleen maar toe. Twee jaar lang trainde zij onafgebroken in Duitsland, onzeker over haar eigen vermogen haar oude niveau weer te bereiken. In 2009 stapte zij volledig genezen en met hernieuwde kracht weer in de ring. En ging wederom met de wereldtitel naar huis.

In 2010 vocht en won Esther haar laatste wedstrijd. Ze werd nog eenmaal wereldkampioene alvorens een punt te zetten achter haar bokscarrière. Maar ze zat daarna niet stil. In 2011 was ze te zien in Expeditie Robinson. In 2014 behaalde ze de finale van Expeditie Poolcirkel. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en kent een motivatie en drive waar je u tegen zegt. Een inspirerende vrouw en de aangewezen persoon om je kennis te laten maken met boksen of je verder te helpen ontwikkelen als je de sport al langer beoefent!

De clinic

In de randstad (exacte locatie en datum in overleg) zal Esther een 2 – 3 uur durende clinic geven aan tien mensen. Het maakt niet uit of je nog nooit een bokshandschoen hebt aangeraakt of al een aantal jaar traint: iedereen kan deelnemen aan de clinic en er iets van leren. Door de kleine groep is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht! Dus waar wacht je nog op?

Schrijf je in door op onderstaande button te klikken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie, wat, waar

Dus, nog eenmaal de feiten op een rijtje:

Een clinic met: Esther Schouten

Voor: 10 personen

Duur: 2 – 3 uur

Locatie: Randstad

Datum: In overleg

Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.