Sluiten

8 apr
-
12 apr
Week van het Jonge Kind: 8 t/m 12 april

Evenement

Geplaatst op 5 februari 2019

De Week van het Jonge Kind is voor iedereen die betrokken is bij het jonge kind. De bedoeling van deze week is om aandacht te vragen voor de zo belangrijke, eerste jaren van het kind en om te laten zien wat er in het land gebeurt voor jonge kinderen en de gezinnen waarin zij opgroeien. Ouders kunnen in deze week in gesprek gaan met allen die betrokken zijn bij de opvoeding van hun kind(eren) om zo te laten weten wat voor hun belangrijk is.

We nodigen een ieder die betrokken is bij de opvoeding en ontwikkeling, verzorging of begeleiding van het jonge kind uit om aan deze week mee te doen. Werk je zelf met kinderen, ben je leerkracht of een andere professional die met jonge kinderen te maken heeft? Dan is deze week ook voor jou. Laat zien en horen wat voor jou belangrijk is in de eerste jaren, wat je doet en waarom dit belangrijk is voor jonge kinderen. Ouders vragen wij hun stem te laten horen en de dialoog aan te gaan.

Vanaf dit jaar wordt de Week en het openingscongres georganiseerd door Vakbladen Kinderopvang, onderdeel van BSL.

De Week van het Jonge Kind 2019 is van 8-12 april en wordt voorafgegaan door een Openingsevent op 5 april. De inschrijving is geopend. Meer informatie.

Meer informatie over de Week van het Jonge Kind.

Datum

8 april 2019 – 12 april 2019

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.