Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

1 okt
-
7 okt
Valpreventieweek

Evenement

Geplaatst op 30 juli 2018

Van 1 tot en met 7 oktober is de jaarlijkse valpreventieweek. Die week wordt extra aandacht gevraagd voor valpreventie en vitaal ouder worden. VeiligheidNL roept (lokale) professionals, waaronder fysiotherapeuten, op om tijdens deze week allerlei activiteiten te organiseren rondom valpreventie.

Toolkit valpreventieweek

Op de site van VeiligheidNL vindt u de Toolkit voor de valpreventieweek die u mag gebruiken bij de activiteiten. Professionals die hun organisatie en activiteiten in de schijnwerpers willen zetten kunnen zich inschrijven voor de Valpreventie Award, hiermee genereert u extra bekendheid en maakt u kans op een geldprijs van €500,-.

Samen lachen en bewegen met DobbelFit

VeiligheidNL heeft samen met landelijke partners (Rode Kruis, Ouderenfonds, BuurtzorgNL, KBO-PCOB, KNGF, KNMP) en in co-creatie met ouderen DobbelFit ontwikkeld, een spel speciaal voor de valpreventieweek. In teamverband beantwoorden ouderen kennisvragen en doen beweeg-opdrachten. Samen lachen en bewegen staat voorop! Dit spel kunnen professionals maar ook vrijwilligers inzetten tijdens de valpreventieweek.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de valpreventieweek, de valpreventie Award of het spel kijk dan op veiligheid.nl.

Datum

1 oktober 2018 – 7 oktober 2018

Locatie

Heel Nederland

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.