Sluiten

Topsport Topics verhuist

Artikel

Publicatiedatum 21 november 2017

Geplaatst op 21 november 2017

De website van Topsport Topics verhuist. Wij zijn vanaf nu te vinden op de website van Kenniscentrum Sport: www.allesoversport.nl.

Alle informatie die tot nu toe op www.topsporttopics.nl te vinden was, is overgezet naar deze nieuwe website. Allesoversport.nl is een platform waarop alle informatie over sport en bewegen wordt verzameld en verspreid. Dit doet Kenniscentrum Sport, een organisatie waarvan Topsport Topics al langer een onderdeel is.

Deze nieuwe site biedt een aantal voordelen ten opzichte van de oude Topsport Topics website. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om aan te geven wat je persoonlijke interessegebieden zijn. Om je interesses aan te geven, dien je een profiel aan te maken. Zodoende krijg je vooral informatie aangeboden over onderwerpen die jij belangrijk vindt, zoals talentherkenning, krachttraining of sportvoeding. Ook op basis van je zoekgedrag kunnen we je informatie ‘op maat’ aanbieden.

Lees nu de nieuwste artikelen van Topsport Topics op Alles over Sport over bijvoorbeeld het nut van een compressie-machine voor baanwielrenners, creatine voor duursporters en cafeïne bij balsporten.

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.