Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

Test: ben jij een actieve en sportieve moeder?

Artikel

Wil je weten hoe sportief je bent? Of heb je geen idee welke sport goed bij jou past? Testjes helpen je bij het maken van keuzes of geven je tips. De redactie van Allesoversport verzamelde een aantal tests via internet die leuk zijn voor sportieve moeders én vaders.

Ben jij een actieve persoonlijkheid?

Ben jij een sportieve moeder? Of heb je eigenlijk geen idee? In vijf minuutjes weet je exact wat voor type jij bent door deze test te doen. Bovendien kun je te weten komen hoe je een actieve persoonlijkheid kunt worden.

Welke sport past bij jou?

Met de Sportkeuzetest van NOC*NSF weet je binnen een paar minuten welke sport geknipt is voor jou. Bovendien kom je te weten waar je die kunt beoefenen in jouw buurt.

Beweeg je genoeg?

De beweegnorm zoals we die van 1998 tot 2017 hebben gekend, is door de Gezondheidsraad herzien en op 22 augustus 2017 vernieuwd gepresenteerd als Advies Beweegrichtlijnen 2017. Als de minister het advies overneemt, worden de Beweegrichtlijnen definitief en vervangen zij de beweegnorm, fitnorm en combinorm.

Hoeveel moet je eigenlijk bewegen volgens de nieuwe beweegrichtlijnen?

Krijg je genoeg lichaamsbeweging? Op de site van Zuivel online kun je een lijstje met dagelijkse activiteiten aankruisen.

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.