Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

Test: ben jij een actieve en sportieve moeder?

Artikel

Wil je weten hoe sportief je bent? Of heb je geen idee welke sport goed bij jou past? Testjes helpen je bij het maken van keuzes of geven je tips. De redactie van Allesoversport verzamelde een aantal tests via internet die leuk zijn voor sportieve moeders én vaders.

Ben jij een actieve persoonlijkheid?

Ben jij een sportieve moeder? Of heb je eigenlijk geen idee? In vijf minuutjes weet je exact wat voor type jij bent door deze test te doen. Bovendien kun je te weten komen hoe je een actieve persoonlijkheid kunt worden.

Welke sport past bij jou?

De Sportkiezer is een test voor volwassenen om je te helpen een sport te kiezen die bij je past. Na tien vragen krijg je een lijstje suggesties met geschikte sporten voor jou te zien. In de test zijn ook twee financiële vragen opgenomen.

Met de Sportkeuzetest van NOC*NSF weet je binnen een paar minuten welke sport geknipt is voor jou. Bovendien kom je te weten waar je die kunt beoefenen in jouw buurt.

Beweeg je genoeg?

Krijg je genoeg lichaamsbeweging? Op de site van Zuivel online kun je een lijstje met dagelijkse activiteiten aankruisen.

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.