Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

5 nov
Seminar technologie en data in de sport

Evenement

Geplaatst op 30 augustus 2018

De digitale opmars is niet meer te stoppen. Data vormen een enorme kans binnen onze huidige en toekomstige samenleving. Ook binnen het domein sport en bewegen worden steeds meer apps, gebaseerd op allerlei soorten data, gelanceerd. Deze data en apps worden ingezet voor zowel het meten van prestaties als voor communicatie met sporters en fans.

Om de actuele kennis rond dit boeiende en veelomvattende thema te delen, organiseert SPORTNEXT in samenwerking met het Mulier Instituut het Seminar technologie en data in de sport op maandag 5 november bij MeetINoffice te Woerden.

Tijdens plenaire lezingen schetsen (internationale) experts de huidige stand van zaken rond technologie en data en de impact hiervan op ons (sportieve) leven. Aan thematafels worden vervolgens de meer praktische vragen, uitvoering en consequenties besproken. Denk aan thema’s als apps bij de vereniging, is appen het nieuwe roken, de grens tussen klantgerichtheid en privacy en apps bij bedrijfssporten. Je kunt zelf twee thematafels kiezen!

Ben je betrokken bij sport, sporters en sportevenementen en wil je weten hoe je je staande moet houden in deze data-tsunami? Kom je dan verdiepen in apps, technologie en data in de sport!

Meer informatie en aanmelden.

Datum

5 november 2018

Locatie

MeetINoffice, Woerden

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.