Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

19 mrt
Regio Meet up Grenzeloos Actief

Evenement

Meer weten over sport en bewegen voor mensen met een beperking, nieuwe contacten leggen en je laten inspireren? Kom dan naar de Meet up’s van Grenzeloos actief!

Het komende jaar delen we kennis, ervaring en goede voorbeelden vanuit het programma Grenzeloos actief in een groot aantal bijeenkomsten, de zogenoemde Meet up – Grenzeloos actief. In elke bijeenkomst staat een ander onderwerp en een andere regio centraal.

Doel 19 maart: Buurtsportcoaches die bezig zijn met aangepast sporten met elkaar en anderen uit de regio kennis te laten maken, te verbinden en te matchen.

Thema: Buurtsportcoaches en hun rol bij het verbinden van lokale netwerken.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving.

Het sport- en beweegbeleid Grenzeloos actief is opgezet om een landelijk dekkende structuur en passend sport- en beweegaanbod te creëren, waarbij iedereen in Nederland met een beperking de mogelijkheid heeft om te sporten en bewegen. Hierbij is samenwerking tussen lokale en regionale partijen van groot belang. 

Voor een succesvolle uitvoering van Grenzeloos actief bundelt het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de krachten met: NOC*NSF, MEE Nederland, Vereniging Sport en Gemeenten, RIVM, Sportkracht 12 en Kenniscentrum Sport.

Datum

19 maart 2018

Locatie

Victoria Park, Wolvega

Website

http://www.grenzeloos-actief.nl

Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.