Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

31 mei
-
1 jun
Playful City Event 2018

Evenement

Geplaatst op 17 april 2018

Het doel van deze tweedaagse bijeenkomst is om stakeholders vanuit onderzoek, praktijk, beleid, en bedrijfsleven bij elkaar te brengen om kennis te delen over “playful technologies” die een gezonde functie hebben in de openbare ruimte. Tevens willen we bewoners, leerkrachten, GGDs, etc. betrekken bij startende gezondheidsinitiatieven rond Utrecht en Eindhoven. Bovenal willen we enthousiaste deelnemers gezond plezier laten maken in en rond de stad!

Schrijf je in (gratis, aanmelden verplicht).

Inhoud

De eerste dag is vooral gericht op kennis delen in de vorm van een symposium en panel discussie. De tweede dag is vooral gericht op het zelf beleven via een interactieve demomarkt waarin verschillende tools, games en concepten worden getoond en kunnen worden ervaren.

Meer informatie over het programma.

Open Call

Indien u een innovatie of een onderzoekspilot omtrent gezondheid (en gamification) wil delen met het publiek, stuur dan voor 1 mei een beknopt voorstel naar p.m.e.v.gorp@tue.nl. We denken graag met u mee of en hoe uw concept in het programma past!

Context

Dit event is gekoppeld aan de Brabantse Health Deal en wordt gefinancierd vanuit de ZonMW GOAL en Erasmus+ PREhealth projecten. Die passen op hun beurt in de strategische Alliantie Eindhoven-Utrecht en het programma Slimme en Gezonde Stad.

Aanleiding

De aanleiding van dit event is de publieke bekendmaking van een reeks leuke gezondheidswedstrijden in Utrecht en Eindhoven. Tevens maken we plannen bekend omtrent Sport & Vitaliteit subsidies in de Brainport Nationale Actieagenda.

Schrijf je in.

Datum

31 mei 2018 – 1 juni 2018

Locatie

Utrecht & Eindhoven

Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.