Sluiten

30 jun
Online bijeenkomsten Landelijke Academie Buurtsportcoaches

Evenement

Publicatiedatum 22 mei 2020

De online bijeenkomsten vinden plaats op 11 juni, 16 juni, 22 juni en 30 juni.

De regionale bijeenkomsten Brede Regeling Combinatiefuncties konden dit voorjaar helaas geen doorgang vinden vanwege de geldende maatregelen tegen corona. In deze bijeenkomsten was een workshop voorzien vanuit het programma LAB (Landelijke Academie Buurtsportcoaches). Hiervoor is nu door Vereniging Sport en Gemeenten een digitale variant ontwikkeld.

Eind 2019 hebben alle buurtsportcoaches via een digitale peiling kenbaar kunnen maken welke behoeften ze hebben op het gebied van bij- en nascholing. Ook hun werkgevers en de beleidsmedewerkers sport is gevraagd naar hun visie hierop.

Vanuit het programma LAB gaan we graag in gesprek om:

  • De resultaten te delen en te bespreken: wat valt op, welke overeenkomsten en verschillen zijn er, maar nog belangrijker:
  • Om (per regio) tot een soort kalender van prioriteiten te komen en wat daarbij de randvoorwaarden zijn. Daarna kunnen we ervoor zorgen dat de gewenste bij- en nascholing ook daadwerkelijk beschikbaar komt.

Om tot concrete afspraken te komen gaan we dan ook graag met zowel buurtsportcoaches, hun teamleiders/coördinatoren, werkgevers en beleidsambtenaren tegelijk de dialoog aan. We nodigen je daarom uit voor een van de vier interactieve bijeenkomsten over dit onderwerp:

  • 11 juni van 9.00 tot 11.00 uur: Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg)
  • 16 juni van 9.00 tot 11.00 uur: Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe)
  • 22 juni van 9.00 tot 11.00 uur: Oost-Nederland (Overijssel, Gelderland en Flevoland)
  • 30 juni van 9.00 tot 11.00 uur: West-Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht)

Om zoveel mogelijk bij de regionale dynamiek en bestaande infrastructuur aan te sluiten roepen we je op om je in te schrijven voor de onlinebijeenkomst in jouw regio.

Niet eerder hebben we een dergelijk onderwerp in zo’n setting beetgepakt, maar alle drie de partijen (de beweegprofessionals, hun werkgevers en de beleidsmedewerkers) hebben elkaar nodig om de prioriteiten te bepalen zodat we blijvend kunnen werken aan persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van dit prachtige vak.

Om een en ander in goede banen te leiden is het nodig dat je je hier inschrijft. Je ontvangt dan uiterlijk 2 dagen voor de datum van jouw keuze een bevestiging met daarin de login-gegevens en praktische details. Aan de sessies (aangeboden via Zoom) zijn geen kosten verbonden.

Datum

30 juni 2020

Locatie

Online

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.