Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

Olympisch snowboardster Nicolien Sauerbreij geeft een bootcamp. Ben jij erbij?

Artikel

Of je nu uit je comfortzone wilt stappen, eens wilt testen hoe je conditie ervoor staat, al jaren elke week mee doet aan een bootcamp of net als wij gewoon het mooie weer wilt afdwingen door een lekker intensieve sportsessie te plannen buiten: deze winactie is voor jou! Wil jij er samen met een vriend(in) bij zijn op zaterdag 20 mei? Schrijf je dan snel in onderaan de pagina!

In het kort

Samen met andere sportievelingen ga je ruim een uur fanatiek aan de slag met Nicolien. Zowel qua uithoudingsvermogen en kracht daagt zij je uit. Natuurlijk wel op je eigen niveau: de bootcamp is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je huidige kracht of conditie. Durf jij de uitdaging aan? Doe dan mee!

Dus:

Wat: Een bootcamp met Nicolien Sauerbreij

Op: 20 mei

In: Het Amsterdamse Bos

Van: half 11 tot 2 (inclusief lunch)

 

Schrijf je in door op onderstaande button te klikken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Vorige clinic gemist?

Op 22 april hadden we onze eerste clinic: een boksclinic met Esther Schouten. Mis de clinic met Nicolien Sauerbreij op 20 mei niet!

Over Nicolien Sauerbreij

Ruim tien jaar maakte Nicolien onderdeel uit van de wereldtop in het Alpine Snowboarden. Al op haar 18e streed zij mee om de wereldtitel en al in het begin van haar carrière werd ze tweede in het klassement om de World Cup. Een rugblessure leidde echter tot een abrupte, maar tijdelijke stop van haar snowboarddagen. Eind 2006 keert Nicolien terug, volledig hersteld van haar blessure, om in 2007 de vierde plaats te behalen op het WK. Ook staat ze met een tweede plaats wederom in de top van de Wereld Cup.

In 2010 staat Nicolien op de Olympische Spelen in Vancouver. Hier wint zij op de slalom de 100ste gouden medaille voor Nederland. Vijf jaar later zet zij een punt achter een zeer succesvolle carriere. Ze rond een opleiding tot fysiotherapeut af, is analist voor onder andere Eurosport tijdens snowboard- en skiwedstrijden en is in het dagelijks leven werkzaam voor Randstad.

 

Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.