Olympisch snowboardster Nicolien Sauerbreij geeft een bootcamp. Ben jij erbij? | Alles over sport

Olympisch snowboardster Nicolien Sauerbreij geeft een bootcamp. Ben jij erbij?

Artikel

geplaatst op: 18 januari 2017

Goede voornemens kunnen lastig zijn. De drempel om te beginnen met sporten is soms best hoog. Dus geven we graag een extra beetje motivatie om het toch te gaan doen. En niet zomaar motivatie. Wat dacht je van een boost in de vorm van een bootcamp met Olympisch kampioene snowboarden Nicolien Sauerbreij?

De 100ste gouden Olympische medaille voor Nederland

Ruim tien jaar maakte Nicolien onderdeel uit van de wereldtop in het Alpine Snowboarden. Al op haar 18e streed zij mee om de wereldtitel en al in het begin van haar carrière werd ze tweede in het klassement om de World Cup. Een rugblessure leidde echter tot een abrupte, maar tijdelijke stop van haar snowboarddagen. Eind 2006 keert Nicolien terug, volledig hersteld van haar blessure, om in 2007 de vierde plaats te behalen op het WK. Ook staat ze met een tweede plaats wederom in de top van de Wereld Cup.

In 2010 staat Nicolien op de Olympische Spelen in Vancouver. Hier wint zij op de slalom de 100ste gouden medaille voor Nederland. Vijf jaar later zet zij een punt achter een zeer succesvolle carriere. Ze rond een opleiding tot fysiotherapeut af, is analist voor onder andere Eurosport tijdens snowboard- en skiwedstrijden en is in het dagelijks leven werkzaam voor Randstad.

De clinic

Samen met negen anderen ga je twee tot drie uur fanatiek aan de slag met Nicolien. Zowel qua uithoudingsvermogen en kracht daagt zij je uit. Natuurlijk wel op je eigen niveau: de bootcamp is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je huidige kracht of conditie. Dus: kunnen die goede voornemens wel een schop onder hun kont gebruiken en durf je de uitdaging aan? Doe dan mee!

Schrijf je in door op onderstaande button te klikken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dus, in het kort:

Een bootcamp met: Nicolien Sauerbreij

Voor: 10 personen (dus 10 winnaars!)

Van: 2 – 3 uur

In: De randstad (exacte locatie in afstemming)

Op: Datum in overleg

Auteurs:

Auteur onbekend

Bewaren:

Bewaren