Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

10 apr
NCVGZ 2018: Het congres voor de volksgezondheid

Evenement

Wilt u op de hoogte blijven van de trends en ontwikkelingen op het gebied van de Publieke gezondheid? Ga met ons mee om te ontdekken hoe we samen Nederland een klein stukje gezonder kunnen maken. Kom ook op 10 april naar het NCVGZ, hét congres voor de publieke gezondheid, in de Jaarbeurs in Utrecht.

Maak kennis met verschillende thema’s zoals langer gezond leven, infectieziektebestrijding, suïcidepreventie en nog veel meer! Praat hierover met collega’s en discussieer mee in 1 van de workshops. Samen met alle betrokkenen bij de volksgezondheid in Nederland, wetenschap, praktijk, beleid en onderwijs en andere geïnteresseerden bijvoorbeeld uit het bedrijfsleven en patiënt-/cliëntorganisaties.

Het NCVGZ is een jaarlijks terugkerend congres voor professionals en geïnteresseerden over publieke gezondheid. Met ieder jaar een programma van plenaire sprekers en workshops geeft het congres zowel gevestigde als nieuwe professionals in de volksgezondheid een podium. Zowel ontwikkelingen van binnen én buiten Nederland worden gepresenteerd.

Kijk op www.ncvgz.nl om de NCVGZ website te bezoeken.

Datum

10 april 2018

Locatie

Jaarbeurs, Utrecht

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.