Sluiten

14 dec
Nationaal Coach Congres 2018 ‘De excellerende sportcoach’ De continue zoektocht naar ontwikkeling en prestatie!

Evenement

Geplaatst op 24 juli 2018

Op vrijdag 14 december organiseert NLcoach het Nationaal Coach Congres met als thema: ‘De excellerende sportcoach’. Het Nationaal Coach Congres is hét evenement om als trainer-coach in contact te komen met collega trainers en coaches uit allerlei takken van sport. Een unieke gelegenheid om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen en kennis op te doen.

Van sportcoach naar excellerende sportcoach

Een sportcoach ontwikkelt trainingsprogramma’s, neemt tactische beslissingen en brengt de kunst van het spel over op zijn/haar sporter(s) / team(s). Een excellerende sportcoach is echter meer dan dat!

Een excellerende sportcoach geeft training, organiseert, stelt doelen, bepaalt de tactiek, communiceert, motiveert, inspireert, werkt samen, voed op, managet, creëert een prestatie- en een veilig sportklimaat, ontwikkelt sporters en teams, maakt plannen en planningen, schakelt tussen diverse coachrollen, kent zichzelf, kent zijn sporters, weet wat zijn sporters nodig hebben, ontwikkelt zichzelf continu, wil altijd leren, is altijd op zoek naar hoe het (nog) beter kan, levert in elke situatie maatwerk etc. etc. etc. Daarnaast zal je kennislevel op diverse thema’s (mentaal, fysiek, talent, team, coachen) hoog moeten zijn! Om jezelf te kunnen betitelen als een excellerende sportcoach dien je naast de nodige ervaring dus op heel veel terreinen kennis te hebben om de diverse coachtaken goed uit te kunnen voeren!

Tijdens het Nationaal Coach Congres krijgt u handvatten aangereikt door diverse professionals en topcoaches die nodig zijn om op jouw niveau als coach uit te groeien tot een excellerende sportcoach!

Meer informatie over inhoud en programma.

Datum

14 december 2018

Locatie

Congrescentrum Papendal te Arnhem

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.