Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

7 nov
Nacht van het Sportonderzoek

Evenement

Geplaatst op 31 augustus 2018

Voorafgaand aan de Dag van het Sportonderzoek zal de Nacht georganiseerd worden. De Nacht van het Sportonderzoek is een netwerkevent, waarbij in een gezellige en ontspannen setting, voorzien van goed eten en drinken, informele netwerking en discussie tussen onderzoekers, beleidsmakers, werkveld en bedrijfsleven gestimuleerd worden. Op woensdag 7 november 2018 wordt de Nacht van het Sportonderzoek georganiseerd in het Lighthouse Café van de Haagse Hogeschool.

Meer informatie over het programma en aanmelden.

Dag van het Sportonderzoek

De Dag van het Sportonderzoek (DSO) is een landelijk congres voor en door sportonderzoekers. De DSO richt zich op onderzoekers die op wat voor manier dan ook te maken hebben met sportonderzoek. Met name het werk aan elkaar presenteren en daarover met elkaar in debat gaan is wat centraal staat op deze dag. Diverse thema’s die spelen binnen de sportpraktijk komen aan bod, zoals gezondheid, maatschappij, aangepast sporten, topsport en evenementen. De DSO wordt elk jaar georganiseerd door een andere sportacademie (HBO), waarbij elk jaar een algemeen thema centraal staat. De DSO is een initiatief van het Mulier Instituut in samenwerking met Kenniscentrum Sport.

De Dag van het Sportonderzoek 2018 wordt georganiseerd door De Haagse Hogeschool in samenwerking met het lectoraat Gezonde Leefstijl in een Stimulerende Omgeving.

Meer informatie over de Dag van het Sportonderzoek.

Datum

7 november 2018

Locatie

Lighthouse Café van de Haagse Hogeschool

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.