Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

17 jan
Mini-congres Beleid voor de vrije tijd

Evenement

Benieuwd naar de rol van sport en cultuur in sociale domein? Tijdens de vierde editie van Kunst In Sport organiseren we hierover een mini-congres.

Ben je als toekomstig wethouder of gemeenteraadslid van plan om een integraal vrijetijdsbeleid te gaan voeren? Ben je als ambtenaar van mening dat de schotten weg moeten of wil je als bestuurder met jouw vereniging een maatschappelijke rol spelen? Laat je inspireren door de kansen die sport en cultuur bieden voor het welzijn van burgers en de samenhang in de wijken.

Het mini-congres is voor iedereen die werk wil maken van een samenhangend sportief en sociaal-cultureel beleid: een middag met interessante presentaties, workshops en optredens.

Dit mini-congres wordt georganiseerd op 17 januari van 13:00 tot 17:00 uur. Kenniscentrum Sport is mede-organisator, samen met het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA), Kunst In Sport (KIS) Diemen, en de andere partners in het programma ‘Sport en Cultuur Samen Sterker’.

Klik hier om je in te schrijven!

 

Partners in het project Sport en Cultuur Samen Sterker: LKCA, Kenniscentrum Sport, Jeugdsportfonds, Jeugdcultuurfonds, VSG, VNG en Fonds Cultuurparticipatie.

Datum

17 januari 2018

Locatie

Theater De Omval in Diemen

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.