Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

7 feb
Landelijke conferentie Alles is gezondheid... Delen, durven, doen

Evenement

Woensdag 7 februari 2018 is het zover: dan vindt de vijfde editie plaats van de landelijke conferentie van Alles is gezondheid… in De Rijtuigenloods in Amersfoort. Onder het motto ‘Delen, durven, doen’, zijn we aangekomen in de tweede fase van het programma. Vandaag zetten we vol in op onderlinge kennisdeling en ontmoeting. Daardoor creëren we samen meer impact voor een gezonder en vitaler Nederland. Bent u ook van de partij?

Met presentaties van Ben Tiggelaar en Machteld Huber, staatssecretaris Paul Blokhuis over preventie, de nieuwe regionetwerken van Alles is gezondheid… en 16 inspiratiesessies over actuele vraagstukken (en nog veel meer).

Schrijf u in.

Delen, durven, doen

Alle kennis en ervaring die stroomt is waardevol. Tijdens de conferentie deelt u mee in de kennis van de vele organisaties in het netwerk van Alles is gezondheid… Van spannend idee, goed praktijkvoorbeeld, gefaalde activiteit tot bewezen interventie. Soms is daar lef voor nodig. Maar het is vooral een kwestie van doen. Want van alle ervaringen, positief en negatief, kunnen we leren en sterker worden. Dus wissel uit, neem mee of geef door. Zo vormen we een aanstekelijke beweging naar een gezonde leefstijl voor iedereen.

Klik hier voor het programma en de tijden.

Wie gaat u ontmoeten?

Deze dag kunt u zich onderdompelen in een bruisend netwerk van honderden vertegenwoordigers uit de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven, overheden, sport en groene sector die samen de maatschappelijke beweging Alles is gezondheid… vormen.

Website van het congres.

Datum

7 februari 2018

Locatie

Amersfoort

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.