Sluiten

26 nov
Kenniscafé Sport Live! Positieve Sportcultuur

Evenement

Geplaatst op 20 juli 2018

Kenniscafé Sport Live! van Veilig Sportklimaat naar Positieve Sportcultuur?

‘Trots op het verleden, zin in de toekomst’
 

Het Actieplan ‘Naar een Veiliger Sportklimaat’ (VSK) wordt eind van dit jaar afgerond. In het actieplan zijn veel? positieve resultaten geboekt en goede aanpakken en instrumenten ontwikkeld. Dat varieert van spelregelkennis en ouderbetrokkenheid tot bijvoorbeeld positief coachen en voorkómen van pestgedrag. Het goede nieuws is dan ook dat het thema in 2019 een vervolg krijgt binnen het Sportakkoord via het deelakkoord Positieve Sportcultuur.

Wat hebben we vanuit praktijk, wetenschap en beleid geleerd van Veilig Sportklimaat? En wat levert een positieve sportcultuur op de club op voor de sport(er) en de gemeente?

De overgang van VSK naar Positieve Sportcultuur in het Sportakkoord mag zeker gemarkeerd worden. Kenniscentrum Sport en NOC*NSF organiseren daarom samen, ondersteund door sportbonden KNVB en KNHB, het Kenniscafé Sport Live! over dit thema. Noteer het nu vast in je agenda: maandag 26 november tussen 13 en 17 uur op de KNVB Campus in Zeist.

Sprekers en forumgasten uit het veld van sport, onderwijs en overheid gaan interactief met elkaar en de aanwezigen in gesprek.

Alle informatie over dit Kenniscafé Sport Live! is te vinden op deze site, wij updaten de pagina zodra er meer informatie beschikbaar is.

We hopen je te zien op 26 november!

Meer informatie: www.kenniscentrumsport.nl/evenement

Datum

26 november 2018

Locatie

KNVB Campus, Zeist

Website

https://www.kenniscentrumsport.nl/evenement

E-mailadres

kenniscafe@kcsport.nl

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.