Schrijf je in voor de nieuwsbrief:
Sluiten

10 okt
Kenniscafé Sport Live! 'Bewegen & Leren'

Evenement

Save the date

Hoe verhouden bewegen en leren zich tot elkaar? Wat is de wetenschappelijke stand van zaken op dit vlak? Wat gebeurt er inmiddels al binnen het onderwijs? Komen beleidsmakers al in beweging? Benje benieuwd naar de antwoorden en wil je zelf ook mee praten?  

Kom dan naar het Kenniscafé Sport Live! Bewegen & Leren op dinsdag 10 oktober van 16.00 – 19.00 uur op het Stanislas College in Rijswijk.

Een inspirerende talkshow met muzikale begeleiding door huisband Café du Sport, speciaal voor leerkrachten, directies en bestuurders van basis- en middelbare scholen, voor beleidsmedewerkers onderwijs, sport en gezondheid, voor onderzoekers op het gebied van bewegen en cognitie en voor aanbieders van interventies op dit gebied. 

Kenniscafé Sport Live!, een beproefd concept van Kenniscentrum Sport, wordt vanuit het project SMART MOVES! georganiseerd. 

Reserveer dit evenement vast in je agenda! En maak je interesse bekend door een e-mail te sturen naar kenniscafe@kcsport.nl. Eind augustus/begin september ontvang je een uitnodiging met informatie over het volledige programma. 

Wat?
Kenniscafé Sport Live! Bewegen & Leren, met muzikale begeleiding door huisband Café du Sport.?

Voor wie?
Leerkrachten, directies en bestuurders van basis- en middelbare scholen, beleidsmedewerkers onderwijs, sport en gezondheid, onderzoekers op het gebied van bewegen en cognitie en aanbieders van interventies op dit gebied.

Wanneer?
dinsdag 10 oktober, 16.00-19.00 uur 

Waar?
Stanislas College, Rijswijk

Met medewerking van
Kenniscentrum Sport, SMART MOVES! en Stanislas College

Contact
kenniscafe@kcsport.nl

Datum

10 oktober 2017

Locatie

Stanislas College in Rijswijk

E-mailadres

kenniscafe@kcsport.nl

Telefoonnummer

0318-490900

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.