Sluiten

5 mrt
Het Sportcongres van West-Friesland

Evenement

Publicatiedatum 13 januari 2020

Het sportcongres van West-Friesland vindt dit jaar plaats op donderdag 5 maart van 19.00-21.00 uur in het gemeentehuis van Drechterland.

Er zal weer een aansprekend regionaal Sportcongres aan u gepresenteerd worden. Het thema is dit jaar ‘Hoe betrek ik de ouderen bij mijn sportvereniging’.

Iedereen zegt altijd de jeugd heeft de toekomst en daar is niks aan gelogen. Maar heeft u weleens nagedacht over de rol van de steeds groter wordende groep ouderen? Deze vitale groep met vaak wat meer tijd en middelen kan een grote rol spelen binnen uw vereniging. Daarom hebben wij een aantal aansprekende namen gevraagd om iets meer te vertellen over de doelgroep en hoe zij bij de vereniging kunnen worden betrokken.

Wilt u weten hoe u deze groep (nog beter) bij de vereniging kunt betrekken en wisselt u graag van gedachte met andere (sport)bestuurders? Zet donderdag 5 maart dan alvast in uw agenda.

Datum: 05-03-2020

Tijd: 19.00-21.00 uur

Locatie: Gemeentehuis Drechterland

Sprekers: o.a. Rob de Leede, Wiesje van der Weide (directeur-bestuurder Welwonen) en Jan Kasper (oud directeur AZ, KNVB en Fc Twente).

Opgeven door middel van een mail naar jmeester@teamsportservice.nl.

Zet in de mail uw naam, clubnaam, telefoonnummer en mailadres.

Meer informatie.

Datum

5 maart 2020

Locatie

Gemeentehuis Drechterland

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.