Sluiten

Beweeg je mee op mijn verjaardagsfeestje?

Blog

Publicatiedatum 16 mei 2014

Wat is er leuker voor een kind dan een eerste echte kennismaking met bewegen in combinatie met een geweldig verjaardagsfeestje? Bij The Little Gym bieden we de mogelijkheid om kinderen tussen de 1 en 12 jaar speelse en uitdagende activiteiten te laten doen in een feestelijke setting.

We hebben al heel wat verjaardagsfeesten georganiseerd. Elk weer met een personal touch. Wij bieden de basis en de ouders vullen het aan met speciale thema’s en een mooie taart. De kinderen kunnen hun enthousiasme en energie kwijt in de Gym vol met allerlei toestellen en hindernisbanen die wij speciaal voor het feest organiseren.

Koprollen, radslagen en handstands

Een perfecte basis en de juiste ingrediënten om de kinderen kennis te laten maken met de verschillende manieren van bewegen. Koprollen, radslagen, handstands, evenwichtsoefeningen op de hoge balk en zelf de borstwaartsom aan de rekstok worden ontdekt.

Het niveau van de oefeningen wordt natuurlijk afgestemd op de leeftijden van de kinderen die op het feestje zijn uitgenodigd. Hierdoor is er voor ieder kind veel plezier te beleven en gaan ze allemaal met een voldaan gevoel naar huis.

Tijdens een feestje maken we optimaal gebruik van het principe ‘al spelend leren’. Omdat de kinderen met elkaar feestvieren is het hele programma ook in groepsverband. Dit zorgt voor een stukje sociale ontwikkeling, omdat de kinderen in een ander soort omgeving met vaak onbekende activiteiten bezig zijn. Teamwork en elkaar aanmoedigen zijn daar goede voorbeelden van.

Grenzen opzoeken

Vanwege de feeststemming zijn de kinderen meer bereid om hun eigen grenzen op te zoeken. Tegelijk leren wij ze hoe ze hun lichaam het beste kunnen gebruiken en geven we ze wat tips & tricks meegeven om de kans op toekomstige blessures te verkleinen. De basis is gelegd voor een sportieve levensstijl en dat allemaal op het verjaardagsfeest van de jarige job, die uiteraard echt in het zonnetje gezet word. Vaak maken we een mooie grote toren in de Gym waar de jarige op mag plaatsnemen en de kinderen komen dan één voor één een cadeautje geven! Ook wordt er veel gezongen en zorgen we ervoor dat de jarige het middelpunt is van het feest.

Ouders van de genodigden zijn vaak aanwezig en vinden het geweldig om te zien waar hun kleine spruiten al toe in staat zijn. Voor veel ouders valt er nog heel wat ontdekken over hun kind. Ze zien hun kinderen op een andere manier en ontdekken de kwaliteiten en de punten waar een kind nog aan moet werken. Deze informatie ervaren ouders als zeer waardevol.

Lees meer

Trefwoorden:
Bewaren

Geselecteerd voor jou

Praat mee

Wat is jouw mening over of ervaring met dit onderwerp? Of heb je een specifieke vraag?

Laat hieronder een reactie achter en ga in gesprek.